Meubels kopen in Eindhoven

Bent u opzoek naar meubels in Eindhoven? Bij woonboulevard Verouden vindt u een uitgebreid aanbod van de meest populaire woon en slaap merken verdeeld over een drietal winkelfilialen. Op onze website vindt u alle informatie die u moet weten. Waaronder welke Merken er zijn en wat de openingstijden zijn.

Verouden Wonen
Verouden Wonen presenteert u een uitgebreide collectie banken, kasten, stoelen, tv meubels, fauteuils salontafels en verlichting voor uw interieur. U vind bij Verouden Wonen alleen topmerken waaronder: INhouse, Stressless, De Toekomst, Happy@Home, Bodilson, By-Boo, Het Anker, Richmond, Eleonora, Gealux, Bannink, Cartel Living, Ethnicraft, Foucault, Coming Lifestyle, en 3B en natuurlijk onze eigen zeer uitgebreide huiscollectie.

Verouden Slapen
Bij Verouden Slapen bent u elke dag welkom voor alle grote merken op het gebied van nachtrust & gezondheid. Als Auping Select dealer vindt u bij ons de gehele collectie van Auping. Daarnaast voeren wij gerenommeerde kenmerken zoals: M-Line, Eastborn, DroomDomein, Velda, Wonderland en Norma. Ook biedt onze comfortstudio een unieke collectie voor diegene die opzoek is naar gezondheid en gemak, zoals deelbare bedden en variabele comfort hoogte. Kortom bij Verouden Slapen vindt u een ruime keuze aan matrassen, bedden, boxsprings en linnengoed. Wilt u eerst eens binnenlopen vanuit uw stoel? Dat kan, klik dan hier!

Feelings by Verouden & Stoelenconcurrent
Feelings Eindhoven is de laatste aanvulling aan onze winkelfilialen. Deze formule kenmerkt zich door tijdloos vormgegeven meubels met oog voor betaalbare kwaliteit en zitcomfort. Naast basis uitvoeringen zijn veel van onze Feelings meubelen waaronder bankstellen compleet naar uw wens samen te stellen. Hiermee laten wij u graag zien dat u ook voor een interessante prijs comfortabel en sfeervol kunt wonen! In ons Feelings filiaal vindt u ook de ‘shop in shop’ van onze webshop Stoelenconcurrent.nl dit betekent dat wij het grootste online assortiment aan eetkamerstoelen en zitmeubelen ook naar onze winkel hebben gehaald. Hierdoor kunt u altijd 250+ eetkamerstoelen bezichtigen en uitproberen in onze winkel. Hier staat ons personeel voor uw klaar om u alle mogelijkheden en kleurstalen te presenteren. Op onze webshop kunt u eenvoudig zien of de door u gewenste stoel aanwezig is in onze showroom. Al overtuigd? Bestellen kan ook direct via stoelenconcurrent.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *