Trendy en comfortable eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen zijn soms nét wat comfortabeler als ze ook verstelbaar zijn. Des te meer omdat de eetkamer voor steeds meer mensen ook een leefruimte is. Stijl en comfort zijn dus erg belangrijk. Daarnaast heb je misschien kleine kinderen die gezellig mee willen eten. Wij hebben een paar goede tips.

Een eigen stijl met geschikte eetkamerstoelen

Het aanbod van eetkamerstoelen is groot en daarnaast heb je je eigen unieke wensen. Dat stijl en comfort uitstekend samen kunnen gaan, kan je ontdekken op www.stoelenconcurrent.nl.
Op de pagina ‘eetkamerstoelen’ kan je diverse modellen eetkamerstoelen die verstelbaar zijn bekijken. Daarbij kan je gemakkelijk een kleurstaal aanvragen.
Naast bijvoorbeeld een verstelbare rugleuning, hebben sommige eetkamerstoelen wieltjes. Je kan zo de stoel efficiënt verplaatsen zonder jezelf te belasten én hem spontaan aanschuiven waar je dat wilt.
Aan een mooie, verstelbare stoel zie je niet dat hij verstelbaar is, maar stiekem biedt hij toch extra comfort.

Een goede stoelverhoger

Een stoelverhoger heeft als voordeel dat je kind makkelijk mee kan eten, zonder dat je een kinderstoel bij de tafel hoeft te zetten. Vooral voor peuters en kleuters is dit prettig: ze zitten net als papa en mama in een volwassen eetkamerstoel.
Een stoelverhoger is door riempjes makkelijk en veilig te bevestigen aan iedere eetkamerstoel. Welke eetkamerstoelen je ook koopt, een stoelverhoger is verstelbaar en makkelijk aan te passen. Een stoelverhoger is ook handig wanneer je uit eten wilt met je kind: je bent niet afhankelijk van een kinderstoel uit een restaurant. Ontdek op www.stoelenconcurrent.nl welke eetkamerstoel je goed met een stoelverhoger kan combineren.

Interessante trends

De kunst van het inrichten met trends is om een moderne draai aan je inrichting te geven, zonder je eigen stijl te verliezen. Een trend die we nu veel zien is de pasteltint als basis voor in je huis. Een eetkamerstoel in pasteltint is fris en licht, wat je eethoek een rustige uitstraling geeft. Ben je geen liefhebber van pasteltinten, dan kan je je uitleven met bruin en okergeel. Maak het geheel af met verlichting en een tapijt in een bijpassende kleur. Verlichting en tapijten vind je op www.stoelenconcurrent.nl bij de categorie ‘accessoires’. Mix de trends met je eigen inzicht en je creëert een moderne, maar toch eigen eethoek. Op www.stoelenconcurrent.nl kan je vast inspiratie opdoen.

Veel plezier met het samenstellen van je persoonlijke en comfortabele eetgelegenheid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *